CitGrup – Produse IT

Any Computing Hardware

ADDRESS & CONTACT


Address

Calea Aradului Timisoara Romania

GPS

45.7708608, 21.2228903

Telephone


OPENING HOURS

Monday

9am – 5pm

Tuesday

9am – 5pm

Wednesday

9am – 5pm

Thursday

9am – 5pm

Friday

9am – 5pm

Saturday

Sunday

CLAIM LISTING


Is info on this listing outdated? Are you owner of this business? Register and claim it now.

Oferte pentru laptopuri ieftine și performante, sisteme POS, calculatoare noi, Servere la reducere de la CitGrup. Stai acasă și găsește cele mai bune oferte pentru echipamente IT, accesorii, consumabile și servicii IT online. 

Găsește cele mai noi oferte pentru cele mai bune produse și servicii în domeniul IT și al tehnologiei. Ați dori sa aveți o experiența de utilizator mai buna?

Asamblarea inteligenta

Produsele sunt concepute cu sisteme de ventilatie si racire performante, care elimina aerul cald de la procesor si hard disk. Avand o temperatura de functionare optima, durata medie de viata a acestor produse atinge 10 ani.

Calitatea superioara

Componentele folosite în productia laptopurilor, a calculatoarelor si a monitoarelor sunt de o calitate excelenta, garantand atingerea unor performante ridicate.

Componente perfect compatibile

In cazul gamelor business, producatorii verifica prin sute de teste compatibilitatea componentelor, produsele fiind gandite sa functioneze non stop pe o perioada lunga la performante maxime.

Obtine performanta maxima

In momentul achizitiei unui produs nou, clientul cumpara o configuratie notata pe hartie. Dar oare produsul functioneaza la parametrii indicati?

Spatii mici?

In ziua de astazi, cand preturile la apartamente, spatii comerciale si birouri cresc, fiecare metru si centimetru patrat costa. Calculatoarele verticale au inceput sa fie de moda veche: ele ocupa prea mult spatiu pe masa, iar atunci cand le punem pe jos riscam sa intre mult praf, ceea ce reduce drastic durata lor de viata.

Produse rare

Puteti avea acces la produse care nu se gasesc in mod normal in magazine, produse speciale. Produse care de regula nu se gasesc in Romania, sau au un pret foarte mare in Romania sau nu sunt produse pentru Romania.

Subansamble top quality

Producatorii de marca, pentru gamele de top (gamele business) au grija sa ofere clientilor performante superioare si durabile. Componentele folosite in productie la asamblarea laptopurilor, calculatoarelor si monitoarelor sunt cele ce ofera cele mai bune randamante de pe piata.

Perfect Compatibil

Dacă da, v-ați întrebat probabil cum va puteți asigura de acest lucru aici este prezentată oferta unică oferită de CitGrup. Laptopuri ieftine și performanțe, găsește cele mai noi oferte de tehnologie, comparati toate ofertele.

FEATURES & SERVICES

Price Range

$$$

Credit Cards

Money Back

Reservation

24 / 7 Support

Public Wifi

LOCATION ON MAP

CONTACT OWNER

NEW SEARCH