Avocat Divort Iasi

Avocat Divort Iasi

Cauti un avocat bun in Iasi? Sorin Dimitriu este acum la dispozitia ta, indiferent de situatia in care te afli! Experienta sa vasta, cat si rezultatele obtinute sunt principalele atuuri ale avocatului din Iasi.

Un Avocat Divort este o persoana ce, in urma calificarii si profesiunii sale, are calitatea de a acorda asistenta juridica in mai multe domenii. Principalele domenii de expertiza ale domnului Sorin Dumitru sunt urmatoarele: Drept Penal, Dreptul Muncii, Drept Comercial si Societar, Contencios Administrativ, Curtea Europeana a Drepturilor Omului, Dreptul Familiei, Drept Civil, Dreptul Consumatorului si Proprietate Intelectuala.

Te afli intr-o situatie speciala? Sorin Dimitriu este un Avocat din Iasi in cadrul Baroului Iasi ce iti poate oferi sustinere prin intermediul mai multor activitati, si anume: consultatii si cereri cu caracter juridic, reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, redactarea de acte juridice, activitati de mediere, apararea si reprezentarea a drepturilor si intereselor legitime precum si activitati fiduciare. Pe langa toate aceste lucruri, cel mai bun Avocat de Divort, domnul Sorin Dimitriu, iti pune la dispozitie si o sesiune de consultatie juridica online. Acest lucru se poate realiza completand formularul pe care vi l-am pus la dispozitie pe website-ul ConsiliereDivort.

Divortul reprezinta desfacerea pe cale legala a unei casatorii. Aceasta se realizeaza in doua modalitati. Prima modalitate reprezinta posibilitatea de a se realiza divortul prin instanta, iar cea de a doua este divortul pe cale administrativa. Principalele efecte realizate in urma unui divort sunt cele traumatizante asupra copiilor, in cazul in care acestia. Ei risca sa ramana cu traume din cauza separarii parintilor, intervenind complexe de inferioritate sociala. In cazul in care dumneavoastra va aflati intr-o astfel de situatie, intr-un divort, noi va oferim un Avocat de Divort cu o vasta experienta in acest domeniu, ce va poate da o mana de ajutor! Asistenta pe care acest avocat online o pune la dispozitia dumneavoastra, este urmatoarea: asistenta juridica in divort, asistenta juridica in incredintarea minorilor, si asistenta jrudica in partaj.

Contactati cel mai bun Avocat din Iasi pentru Divort si va asiguram calitatea serviciilor oferite! Sorin Dimitriu este avocatul potrivit pentru situatia in care te afli!