Scanere Stomatologie 3D Pentru Laboratoare

Scanere Stomatologie 3D Pentru Laboratoare

Scanere Stomatologie 3D Pentru Laboratoare de la Adm folosind ultimele tehnici de scanare pentru o radiografie. Se pot digitiza radiografiile, Scanner 3D Vinyl High Resolution este un scanner dentar profesional si foarte performant, care reproduce cu exactiate datele 3d din domeniul stomatologiei.


Problemele in perfectarea unei laborator stomatologic? Alege un scanner chair acum, click aici: Scanere Stomatologie 3D si scapa imediat de aceste probleme. Ruperea unui dinte, însa, este o chestiune medicala serioasa si care nu poate fi neglijata. Poza ulterior poate fi printata sau postata pe internet cu ajutorul unui calculator. La AdmDent.ro vei gasi unele dintre cele mai actuale metode din lumea scanarii digitale adaptate pentru clinicile stomatologie, cabinete particulare si laboratoarelor stomatologice. Cea mai precisa metoda este folosirea unui scanner cu adaptor pentru diapozitive dar se gasesc mai greu. Foloseste un Scanner 3D Vinyl High Resolution scanner stomatologic adaptat la softuri usor de folosit. La AdmDent.ro vei gasi cele mai actuale scanere 3D stomatologice speciale insotite de soft-uri proprii ce pot scana si filme foto si radiografii.


La AdmDent.ro vei gasi cele mai actuale scanere 3D precum urmatoarele modele: Scanner 3D Activity 885 Mark 2, Scanner 3D Scan Box, Scanner 3D Vinyl High Resolution, Scanner 3D Activity 888,  Scanner 3D Vinyl, ele sunt dispozitive medicale create in 2018 care redau dantura în ansamblul ei cu integritatea fiecarui dinte în parte. Precizia obiectului reconstruit 3d este de mai putin de 10 microni, atingând nivelul superior de performanta international si realizand lucrari 3D cu o viteza ridicata. Scanare a 6 bonturi in acelasi timp va salva timp si va eficientiza timpul de lucru. Suporta toate tipurile de design dentar CAD. Proiecteaza lumini diferite reusind sa scaneze modele multicolore.

Aveti deja un cabinet stomatologic si doriti sa introduceti in oferta de servicii un tratament performant si rapid pentru reconstructia dintilor? Nu sunteti multumit de aparatul de care dispuneti in prezent? 
Scanner 3D Vinyl High Resolution este scanerul nou din lumea stomatologiei reprezentand viitorul. 

Digitalizarea in stomatologie este extrem de importanta si in cazul realizarii unui implant. Scanner 3D Vinyl High Resolution 3D ajuta foarte mult si pe partea de implantologie. Se pot realiza implanturile ghidate chirurgical, asta insemnand ca, odata scanata cavitatea bucala, cu ajutorul unui tomograf putem sa organizam partea chirurgicala inainte sa punem implantul. Asta este foarte important, pentru ca pentru noi conteaza functionalitatea intregii guri, nu a unui singur dinte sau a unui singur implant. Si, practic, orice implant pe care il punem in cavitatea bucala trebuie sa fie in aliniament cu ceilalti dinti.

Pe partea chirurgicala Scanner 3D Scan Box, Scanner 3D Vinyl High Resolution ne ajuta foarte mult fiindca este ghidat digital. Asta inseamna ca avem un ghid chirurgical care nu il lasa pe chirurg sa puna implantul in alta pozitie, intr-o pozitie care nu e corecta, ci doar intr-o pozitie finala si corecta.